Newsletter subscription

Click here to subscribe to our newsletter and stay updated on the latest developments! (Note: Danish only)

News

18.09.2018

Pressemeddelse

Nordic Alpha Partners investerer nu de første millioner af den milliard kroner store fond i en mindre nordjysk virksomhed. Virksomheden Carheal, der i dag har 19 ansatte med hovedkontor i Støvring, kan blive den næste store danske industrisucces i en af verdens største sektorer, bilindustrien.

Read more

.

07.11.2017

Pressemeddelse

Den nystartede venturefond Nordic Alpha Partners har rejst 873 mio. kroner, der skal investeres i små og mellemstore danske virksomheder. ATP, Vækstfonden og Chr. Augustinus Fabrikker A/S er med sammen med en række privatinvestorer.

Read more

.

04.07.2017

Pressemeddelse

Nyetableret fond vil udvikle danske industriselskaber En række erfarne investorer og erhvervsfolk står bag den nye fond Nordic Alpha Partners. Industri 4.0-transformation bliver nøglen, der skal hjælpe yngre danske fremstillingsvirksomheder frem til international succes.

Read more Newsletter subscription Subscribe to our newsletter and stay updated on the latest developments and special offers!

Press

18.03.2018

Ny dansk milliardfond har fundet første investering

Nordic Alpha Partners smider de første 54 mio. kr. af den milliardstore fond i industrivirksomheden Carheal. Målet er at lave en milliardforretning.

Read more


26.03.2018

Direktør går venturevejen efter vild vækst i MicroShade

Laurits Bach Sørensen stopper som adm. direktør i MicroShade og skal nu være co-partner i venturefonden Nordic Alpha Partners.

Read more


23.02.2018

Lille milliard klar til de næste vækst-raketter

Fonden Nordic Alpha Partners vil investere 900 millioner kroner i mindre industrivirksomheder med globalt vækstpotentiale. Måske er det din virksomhed. Hovedkravet er fremstilling af et fysisk produkt

Read more


29.01.2018

Nordic Alpha Partners tror på hybrid mellem venture- og kapitalfonde

Holdet bag Nordic Alpha Partners er i fuld gang med den analyse- og screeningsproces, der i foråret skal føre til den første af op mod 20 investeringer.

Read more


10.11.2017

Ny milliardfond vil skyde penge i industrier, der griber den 4. industrielle revolution.

Industrivirksomheder får nu også mulighed for at modtage kapital fra venture-fonde, der ellers typisk investerer i IT og biotek.

Read more


07.11.2017

Fond rejser 873 mio til turbovækst i industrien

Det har skortet på risikovillig kapital til fremstillings- virksomheder i industrien. Det vil ny fond med 873 mio. kr. i bagagen rette op på.

Read more