News

07.11.2017

Pressemeddelse

Den nystartede venturefond Nordic Alpha Partners har rejst 873 mio. kroner, der skal investeres i små og mellemstore danske virksomheder. ATP, Vækstfonden og Chr. Augustinus Fabrikker A/S er med sammen med en række privatinvestorer.

Read more

.

01.11.2017

Management Assistant søges

Nordic Alpha Partners søger en dygtig, erfaren og engageret Management Assistent for partnergruppen. Der vil være en stor berøringsflade, såvel internt som eksternt, og jobbet indebærer mange specielle sekretærfunktioner, såsom håndtering af fortrolige oplysninger, en god blanding af ad hoc-assistentopgaver samt opgaver af mere selvstændig karakter.

Read more

.

31.10.2017

Analytiker søges

Nordic Alpha Partners søger en analytiker, der kan hjælpe vores partnere med at identificere, analysere og vurdere mulige investeringskandidater, og som kan gennemføre analyser af de markedsmuligheder og udfordringer, som vores porteføljeselskaber står med.

Read more

.

04.07.2017

Pressemeddelse

Nyetableret fond vil udvikle danske industriselskaber En række erfarne investorer og erhvervsfolk står bag den nye fond Nordic Alpha Partners. Industri 4.0-transformation bliver nøglen, der skal hjælpe yngre danske fremstillingsvirksomheder frem til international succes.

Read more