Dansk growthfond udvider organisationen i forbindelse med etableringen af sin anden fond.

Growthfonden, Nordic Alpha Partners (NAP), der for nylig rejste 1,1 mia. kr. i første closing til sin anden fond med deltagelse af bl.a. Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) og de to internationale kapitalforvaltere Unigestion og Allianz Global Investors, udvider nu organisationen for at sikre kapacitet og kompetencer til den næste serie investeringer. Det sker ved tilføjelsen af to partnere, en director samt fire nye profiler i analyse-teamet.

 

Nye seniorprofiler

Morten Westh Naldal, der senest har været ansat i mere end 10 år hos Vækstfonden som Vice President med ansvar for legal and compliance, er tiltrådt som partner og general counsel hos Nordic Alpha Partners (NAP), hvis fond II er en sustainable (SFDR) Artikel 9-fond. Han er uddannet advokat og har bred erfaring med finansierings- investerings- og exit-processer, kontraktforhandlinger og M&A-transaktioner. Med sin baggrund og erfaring fra markedet, bliver Morten en vigtig faktor i at understøtte fondens aktive investeringstilgang samt transaktionsaktiviteter. Ydermere har Morten ansvaret for NAPs compliance-apparat.

Ligeledes er Adam Erritzøe tiltrådt som partner med fokus på Value Creation. Adam har ti års konsulenterfaring, bl.a. fra McKinsey. Han har erfaring fra flere industrier, herunder energi,- bank- og telekommunikationssektorerne i Europa, Asien og USA. Herudover har han også drevet flere start-ups, været CEO i fintech-sektoren, samt deltaget aktivt bestyrelsesarbejde i NAP fond I. Hos NAP vil han indgå i fondens Value Creation Team sammen med Laurits Bach Sørensen og Troels Øberg. Her vil han fokusere på eksekvering af fondens Value Creation-model og strategier i parløb med investeringsteamet. Denne rolle udfylder han allerede i forbindelse med fond II’s første investering i den svensk/polske virksomhed Sunroof, som han har drevet med Rasmus Lund.

Endelig har NAP til rollen som investment director, ansat Shari Rana, der har en lang kommerciel baggrund bl.a. fra førende designer-brands. Dertil kommer også stor operationel erfaring med at drive vækstagendaer for Private Equity-ejede virksomheder, samt med at fungere som specialistrådgiver i Private Equity-transaktioner. Shari vil indgå i investeringteamet, der ledes af Rasmus Lund, og vil have fokus på dealsouring og dealmaking i Norden og Tyskland.

 

Nye analytikere

Til NAPs analytiker-team tilføres yderligere fire analytikere, som skal deltage i fondens løbende indsats for at understøtte investeringsaktiviteterne med analysearbejde og aktivering af fondens operationelle Value Creation-model.

De fire er Jens-Emil Andreassen, Emma Egelund, Nicolaj Snabe samt Helena Francati, som alles indgår i NAPs analytiker-team under Marius Ipsen, der samtidig med etableringen af Fond II bliver forfremmet til Vice President og ydermere får procesansvaret for NAP’s alpha proces.

 

Om Nordic Alpha Partners:

Nordic Alpha Partners er en nordisk og tysk-baseret SFDR Article 9 growthfond etableret i 2017 med kontorer i København og München og 2 mia. DKK AUM. Fonden er specialiceret i at spotte og iværksætte global skalering af sustainable HardTech-virksomheder med potentiale til at accellere og lede den globale grønne omstilling. NAP’s investeringstilgang er baseret på en meget aktiv og operationelt understøttende ejerskabsmodel, som i kombination med en selvudviklet Value Creation-model gør det muligt for visionære founders at skalere fra lokale aktører til globale markedsledere.

Flere oplysninger: https://napartners.dk/

 

Kontaktperson

Laurits Bach Sørensen, Seniorpartner, Nordic Alpha Partners, mobil: +45.2526.1030

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *